SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Topakkaya’ya 3 saha yapılacak

Topakkaya’ya 3 saha yapılacak

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 14:51

Topakkaya’ya 3 saha yapılacak

Topakkaya Kasabasına 3 adet sahasının yapılması için Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı.
Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spot Toto Genel Merkezinde bir araya gelerek, protokol imzaladı. İmza töreninde bir konuşma yapan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “ Topakkaya’ya üç adet Sahamızı kazandırmak için Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ile sözleşme yaptık. Amacımız, gençlerimizin ve diğer vatandaşlarımızın spora daha rahat erişir hale gelmesi, sporun halkın ve toplumun erişimine açılması, özellikle okullardaki öğrencilerin mahallelilerle birlikte spora rahat erişir hale gelmesidir. Yerel yönetimlerle yaptığımız işbirliği projemize Topakkaya Belediyesini de kattık.

Spor Toto Genel Merkezinde Mutlu bir an yaşadıklarını İfade eden Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ise , “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kasabamızda spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz. Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Topakkaya Belediyesi olarak kasabamızda Spor adına destek olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz Bugünde kasabamızda Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı Tarafından Tahsis edilen 3 Adet ( Futbol, basketbol ve voleybol oyun alanlarından oluşan spor kompleksi) Saha protokolü İmzaladık halı sahalarımızın yapımına en kısa zamanda başlanacaktır. Gençlerin sağlıklı, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın daha temiz daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın. spor alanlarında kendilerini göstersin istiyoruz, tüm gayretimiz bunun için , Güzel ve şirin kasabamızda yeni sportif alanları kazandıracağımız için mutluyuz. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız sporu sevsin, sporla iç içe olsunlar diye spor yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımımız Osman Aşkın Bak beyefendiye grup başkanvekilimiz İlknur İnceöz hanımefendiye ve milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu beyfendiye teşekkür ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021