18:27 Vahit Arık’tan İktidara Meydan Okuma: “Aksaray’da Değişim Kapıda”
17:48 Öğretmenin Dikkati Facianın Önüne Geçti, Ticaret İl Müdürlüğü Harekete Geçti
17:42 “Kitap Kurtları Yarışıyor” Aksaray’da Büyük İlgi Gördü
17:28 Yerli ve Millî Üretimde Örnek Firma: MK Hoparlör’e Vali Duru’dan ziyaret
16:45 Aksaray’da mart ayı denetimlerinde yüzlerce işletme kontrol edildi

ANKARA – BHA
Yeni yapılanma çerçevesinde, yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları daha net hale getirildi. Medya ve iletişim sektörünün güncel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanan sistem, kamu kurumlarıyla ilişkilerden bilgi teknolojilerine, telif haklarından teşkilatlanmaya kadar birçok alanda uzmanlaşmayı hedefliyor.
TİMBİR, özellikle il ve ilçe düzeyinde kurulacak yeni temsilcilikler aracılığıyla yerel medya alanında etkinliğini artırmayı planlıyor. Bu doğrultuda, her bölge ve ilde görev yapacak temsilcilerin belirlenmesine yönelik çalışmalar başlatıldı. Temsilciliklerde görev alacak kişilerin sektörel deneyim ve kamuoyundaki güvenilirliği ön planda tutulacak.
Görev dağılımında dikkat çeken bir diğer başlık ise kamu kurumlarıyla ilişkiler oldu. BTK, Basın İlan Kurumu (BİK) ve diğer ilgili denetleyici kuruluşlarla daha sağlıklı ve sürdürülebilir iletişim kanalları kurulması hedefleniyor. Böylece, dijital medya sektöründeki aktörlerin haklarının korunması daha sağlam bir zemine oturtulacak.
TİMBİR ayrıca, bilgi teknolojileri, dijital güvenlik, telif hakları ve dijital içerik üretimi gibi alanlarda uzmanlık grupları oluşturmayı da planlıyor.
2025 itibariyle daha güçlü bir teşkilatlanma ve medya alanında daha etkili bir rol üstlenmeyi amaçlayan TİMBİR, bu yeni yapılanmayla birlikte medya ile sivil toplum arasında daha sıkı iş birlikleri kurmayı hedefliyor. Türkiye genelinde medya buluşmaları, bölgesel eğitim programları ve dijital medya farkındalık kampanyaları da gündemde yerini alacak.
Yönetim kurulu, yapılan bu kapsamlı değişikliklerle birlikte daha katılımcı, çözüm odaklı ve örgütlü bir medya birliği inşa etme konusunda kararlılık mesajı verdi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Mart 2026 Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi
29 Mart 2026 Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi
29 Mart 2026 İstihdamda hedef nitelikli iş gücü
29 Mart 2026 Altın fiyatlarında güncel durum
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
18:27 Vahit Arık’tan İktidara Meydan Okuma: “Aksaray’da Değişim Kapıda”
17:48 Öğretmenin Dikkati Facianın Önüne Geçti, Ticaret İl Müdürlüğü Harekete Geçti
17:42 “Kitap Kurtları Yarışıyor” Aksaray’da Büyük İlgi Gördü
17:28 Yerli ve Millî Üretimde Örnek Firma: MK Hoparlör’e Vali Duru’dan ziyaret
16:45 Aksaray’da mart ayı denetimlerinde yüzlerce işletme kontrol edildi
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
