SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sporcular “Aksaray’ımızı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

Sporcular “Aksaray’ımızı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

A - +

Aksaray Haberleri - 22.05.2015 - 10:36

Sporcular “Aksaray’ımızı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

Antrenör Yılmaz, takımda yer alan sporcuların büyük bir çoğunluğunun hem Türkiye Şampiyonu hem de Balkan Şampiyonu Milli sporculardan oluştuğunu belirterek, hedeflerinin Dünya şampiyonları yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Arena Spor Kulübü yöneticisi Mahmut Gökkaya, Antrenör Soner Yılmaz ve milli sporcuların da aralarında bulunduğu heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Antrenör Soner Yılmaz yaptığı açıklamada Antrenör Gülüzar Yılmaz, sporcular; Ömer Ali Yılmaz, İlayda Yılmaz, Yiğitcan Akbulut, Zeynep Kazakoğlu ve Tugay Şahin ile birlikte 22-24 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Uluslararası Wushu ve Kung-Fu Şampiyonası’na katılacaklarını belirtti.

Yılmaz, bu şampiyonanın hemen akabinde ise 26 Mayıs 03 Haziran 2015 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na Antrenör olarak kendisiyle birlikte İdareci olarak Metin Korkmaz ve sporcular; Elif Altındal, Tugay Şahin, Ahmet Cihan Çelik, Enver Dinç, Hüseyin Cambolat, Metin Sert, Muhammet Çakmak ve Burak Öncel’in katılacağını belirterek, her iki şampiyonada da Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Antrenör Yılmaz, takımda yer alan sporcuların büyük bir çoğunluğunun hem Türkiye Şampiyonu hem de Balkan Şampiyonu ve Milli sporculardan oluştuğunu belirterek, hedeflerinin Dünya şampiyonları yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Arena Spor Kulübü yöneticisi Mahmut Gökkaya ise yaptığı açıklamada Kulüp olarak madalya kazanan şampiyon sporcular yetiştirmeye başladıklarına vurgu yaparak “ Arena Spor Kulübü olarak Aksaray’daki bütün sporculara salonumuzda yer veriyoruz. Onlar için her zaman elimizden gelen hizmetin en iyisini yapacağız. Belediyemizin ve Başkanımızın da desteğini bekliyoruz .”şeklinde konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise kendisini ziyaret gelen Arena Spor Kulübü Yönetici ve sporcularına teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Başkan Yazgı, katılacakları şampiyonalarda Aksaray’ı temsil edecek olan tüm sporculara üstün başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021