SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Siyaset Kurumu Sorunların Çözümüne Odaklanmalıdır

Siyaset Kurumu Sorunların Çözümüne Odaklanmalıdır

A - +

Aksaray Haberleri - 21.01.2021 - 22:04

Siyaset Kurumu Sorunların Çözümüne Odaklanmalıdır

HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, yaptığı açıklamada siyaset kurumunun tıkanmasının, çözüm üretememesinin ve ilkelerin iflas etmesinin siyasileri ötekileştirici bir dil kullanmaya sevk ettiğini söyledi.

Türkiye’de siyaset kurumunun her geçen gün çözümün adresi olmaktan uzaklaştığını ifade eden Kalkan, “Yürütülen algı operasyonları, masa başı mühendislikler, kullanılan ötekileştirici dil ve şiddet üreten üsluplar siyaset kurumunu halkın gündeminden uzaklaştırmaktadır. Halkı kamplara bölerek birbirine karşı kışkırtmak millete de memlekete de düşmanlıktır.” ifadelerine yer verdi.

Çözüm bekleyen birçok problemin olduğuna dikkat çeken Kalkan, “Çözüm bekleyen yığınla memleket meselesi varken, siyaset sahasının operasyonel bir hüviyet kazanması üzerinde özellikle hükümet cenahı iyi düşünmelidir. Türkiye, temel insan hakları ve hukuktan ekonomiye, eğitimden sağlığa, manevi değerlere yabancılaşmadan kültürel ve ahlaki yozlaşmaya kadar birçok derin kriz ile boğuşmaktadır. Tüm bu büyük sorunların üstünü örtmek istercesine ülke, medya üzerinden erken seçim, ittifak pazarlıkları ve siyasi oyunlar gibi suni gündemlerle meşgul edilmektedir. Gündemin bu şekilde meşgul edilmesi, sorunların çözümüne bir katkı sunmamaktadır. Memleket olarak bizim kaybedecek bir günümüz bile olmamalıdır. Siyaset kurumu bu kısır döngüden kurtarılmalıdır.” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021