
ZİYA GÜNDÜZ / ANKARA – BHA
Yazar Said Ercan, “Vicdan insanlığın navigasyonudur, sözleriyle konuşmasına başladı. Bizi Gazze’ye götüren vicdanımızın sesiydi. İsrail uzun bir süredir mazlum Gazze halkına zulüm etmektedir. Ben Gazze seferine çıkarken acaba Gazzeli bir çocuğa umut olabilirmiyim niyetiyle çıktım” açıklamasında bulundu.
Aktivist Said Ercan, “Teröris İsrail askerleri bana buraya neden geldiniz diye sorduklarında: ben Gazzeli mazlum çocuklara yardım için buraya geldim diyerek, şunu ekledim; emin olun siz mazlum olsaydınız, sizin içinde buraya gelirdim dedim. Bizim medeniyetimiz, insan medeniyetidir” dedi.
Bakın İsrail askerleri çok korkak, beceriksiz ve çapulcular. Onlar çocukların resimlerinden bile korkarlar. 8 kişilik gemimizde 40 İsrail askeri müdahale etti. Yüzlerini görmek mümkün değildi. Haksız olan her zaman korkar. Biz davamızda ve amacımızda haklıydık” ifadelerini kullandı.
Ercan, “Gerçek kahramanlar tüm Gazzelilerdir. Onlar büyük bedeller ödediler. Çocuğu, kadını yaşlısı, genci ile 70 bin civarında şehid verdiler. Aç kaldılar, susuz kaldılar, ama zalimlere asla boyun eğmediler” dedi.
Said Ercan, “Cezaevinde İsrail askerlerinin kendilerine kötü davrandıklarını, verdikleri az birşey reçeli yemeyip, reçellerle cezaevi duvarına özgür filistin yazdıklarını, onlardan ne ekmek, ne de su istedik. Yüzlerine karşı hakikatı söyledik.”
Konuşmasının devamında Said Ercan, “İmam hatpili olma bilincinede sık sık vurgu yaptı. 7 Ekim 2024’ten bugüne 2 milyon insan Müslüman oldu. Yani 2 milyon ölü ruh dirildi. Biz İsrail cezaevinde olduğumuz vakit bir İtalyan kardeşimiz Müslüman oldu. Çok şükür dünya İslam’a koşuyor. Batı İslam’a koşarken, biz Türkiye’yi sımsıkı tutmalıyız. İmam Hatiplileri değerlerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Sizinle vatanınız, inancınız, hatta aileniz arasına mesafe koymaya çalışıyorlar. Bunların hepsinin arkasında siyonist lobisi var. İsrail sizin uyanmanızdan korkuyor. Elif neslinin yetişmesinden korkuyorlar. Şunu unutmayın ki, Z kuşağı tabiride siyonist lobisine aittir” hatırlatmasında bulundu.
Yazar Said Ercan son olarak, “Dünyanın her yerinden, dili, dini, ırkı, farklı insanlar Sumud Filosunda yer aldı. Çünkü gazzeye yardım etmek için insan olmak yeterlidir” diyerek sözleri noktaladı.


Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
06 Aralık 2025 Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
06 Aralık 2025 Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
06 Aralık 2025 Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
