SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Ortaköy’e Yeni Kaymakam

Ortaköy’e Yeni Kaymakam

A - +

Ana Manşet - 20.08.2021 - 15:58

Ortaköy’e Yeni Kaymakam
Ortaköy Kaymakamı Belge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından merkeze alındı. Yerine İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Müşaviri Ahmet Karatepe atandı.
KAYMAKAM KARATEPE KİMDİR?
5 Ocak 1978 yılında Mersin İli Anamur İlçesi’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Anamur’da tamamladıktan sonra; Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazandı. Üniversiteden başarı ile mezun olan KARATEPE, TRT Kurumu Genel Müdürlüğü, Çocuk ve Gençlik Programları Dairesi (Canlı ve Banttan yayın Sunuculuğu) ve Rekâbet Kurumu Başkanlığı, İktisadi Araştırmalar Dairesinde çalıştı.
İçişleri Bakanlığı’nın açtığı yazılı ve sözlü sınavları kazanarak 90. Dönem (Kırıkkale) Kaymakam Adaylığı görevine atanan ilçemiz kaymakamı, sırasıyla; Kırıkkale İli, Sulakyurt ve Çankırı İli, Bayramören İlçeleri’nde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü. İçişleri Bakanlığınca, bir yıl süresince, Londra – Middlesex Üniversitesi’nde eğitim amaçlı gönderilen KARATEPE, Nisan 2006’da Çorum İli, Dodurga İlçesine asaleten Kaymakam olarak atandı.
Dodurga İlçesinde iki yıl görev yaptıktan sonra, Ekim 2007’de, Kastamonu İli, Doğanyurt İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan KARATEPE Doğanyurt Kaymakamlığı görevinden sonra 2009 yılında Erzurum İli Vali Yardımcılığı (Havalimanı Mülki İdare Amirliği) görevine atandı. 2010 yılında Ardahan İli Vali Yardımcılığına atanan ve aynı zamanda Ardahan Üniversitesi İ.İ.B.F. bölümlerinde Anayasa Hukuku alanında öğretim görevliliği de yapan Kaymakam Ahmet Karatepe, 2011 yılı kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcılığına atandı.
Kilis Vali Yardımcılığı görevi esnasında; Suriyeli misafirlerimizin barındığı Öncüpınar ve Elbeyli Konteyner Kentleri ile Seve ve Bab’Es-selam Geçici Konaklama Merkezlerinin kurucu mülki idare amirliği gerçekleştiren KARATEPE, şehir merkezinde yaşayan Suriyeli misafirlerimizle ilgili Sivil Toplum Örgütleri ile eşgüdüm sistemi de oluşturdu.
En son Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Kaymakamımız 19.08.2021 tarihli karaname ile Ortaköy ilçemize atandı.
Kısa süre sonra göreve başlaması beklenen Kaymakam Ahmet Karatepe evlidir.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021