SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 10:11

Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Aksaray Muhtarlar Derneği 2.Olağan Kongresi yapıldı. Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan kongreye Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, çevre illerin dernek başkanları ve 48 mahallenin muhtarı katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak muhtarların her zaman yanlarında olduklarını ve destek verdiklerini ifade ederek şunları söyledi “ Öncelikle hepimiz aynı amaçla halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz bunun bilincindeyiz. Bizler göreve geldikten sonra bu farkındalığı ortaya koymak maksadıyla muhtarlarımız için muhtar evleri yaptık. Bilgisayar ve yazıcı sözü vermiştik bütün muhtarlarımıza yeni ve aynı zamanda fotokopi çekilebilen yazıcıları verdik. İnşallah peyder pey bilgisayarlarını da kendilerine teslim edeceğiz.” dedi.

Başkan Yazgı muhtarların toplu bir mekânda bulunabilecekleri bir yer istekleri olduğunu ifade ederek, bu konuda bir proje olduğunu ancak ellerindeki mevcut envanteri gözden geçirip değerlendirdikten sonra bu isteklerini zamanla yerine getirebileceklerini kaydetti. Başkan Yazgı, belediye olarak muhtarlarla her zaman beraber çalıştıklarını söyledi.

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ise yaptığı konuşmada Aksaray’daki muhtarlara sağladığı katkıdan dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ’ya teşekkür etti. Akdeniz, muhtarların elektrik, su, internet, kırtasiye ve diğer cari giderlerinin yasal hakları ve imkânları ölçüsünde muhtarlara kullanılması için yardımcı olunması talebinde bulundu.

Aksaray Muhtarlar Derneği yönetim kurulu Başkanı M.Emin Tetik ise “ Dernek olarak Aksaray’ımıza ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bizlere her zaman destek olan Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı beye tüm muhtar arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra seçime geçildi. Aksaray Mahalle Muhtarları Derneği’nin mevcut başkanı Mehmet Emin Tetik’in tek liste ile aday olduğu kongrede açık oylama yapıldı ve Mehmet Emin Tetik oy birliği ile yeniden Başkan seçildi.

Aksaray Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimi Mehmet Emin Tetik Başkanlığında şu isimlerden oluştu. “ Muzaffer Yılmaz, Efrahim Şişman, Mehmet Çalışkan, Mustafa Sökmen, Yahya Asal, Yaşar Oğuz.”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Muhtarlar Derneği’nin Başkanı ve yöneticilerine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021