SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Konyaspor U19 takımını taşıyan otobüs TEM Otoyolu’nda kaza yaptı

Konyaspor U19 takımını taşıyan otobüs TEM Otoyolu’nda kaza yaptı

A - +

Yerel Haberler - 30.01.2026 - 14:27

Konyaspor U19 takımını taşıyan otobüs TEM Otoyolu’nda kaza yaptı

İSTANBUL-BHA

Konyaspor 19 yaş altı futbol takımını taşıyan kulüp otobüsü, TEM Otoyolu Mecidiye mevkisinde aynı yönde seyreden bir kamyona arkadan çarptı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Konyaspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Beşiktaş deplasmanı için yola çıkan U19 takımını taşıyan otobüsün trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Açıklamada, kazanın ardından antrenörler, futbolcular ve destek ekibinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan bazı futbolcuların hayati tehlikesinin bulunmadığı, otobüs şoförü Fevzi Öztürk’ün ise kontrol amacıyla hastaneye sevk edildiği kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da kazaya ilişkin bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Bak, mesajında kazada yaralananlara acil şifalar dileyerek Konyaspor camiasına geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021