SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Kaşlı, Tarihi Bir Kalabalıkla Adaylarımızı Tanıttık

Kaşlı, Tarihi Bir Kalabalıkla Adaylarımızı Tanıttık

A - +

Ana Manşet - 12.02.2024 - 9:35

Kaşlı, Tarihi Bir Kalabalıkla Adaylarımızı Tanıttık

KAŞLI: “AKSARAY KAMUOYUNDA ‘DOLDURAMAZLAR’ ALGISI OLUŞTURANLARA SALONU HINCA HINÇ DOLDURAN AKSARAY HALKI EN GÜZEL CEVABI VERDİ”

‘Aksaray halkına teşekkür ediyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray teşkilatı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksaray’da il, ilçe ve beldelerde hizmete talip olan belediye başkan adaylarını tanıtıldı. Aksaray Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına oldukça yoğun bir katılım olduğunu söyleyen MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray kamuoyunda ‘dolduramazlar’ algısı oluşturanlara salonu hınca hınç dolduran Aksaray halkının en güzel cevabı verdiğini kaydetti.

TARİHİ BİR KALABALIKLA ADAYLARIMIZI TANITTIK

Aksaray’ın MHP belediyeciliğini özlediğini bu coşkulu kalablıkla gösterdiğini ifade eden Kaşlı; “Aksaray tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Tüm Aksaray halkına göstermiş oldukları ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Aksaray MHP diyor, Aksaray İrfan Çıtak diyor. Bu coşkulu kalabalık Aksaray’da MHP belediyeciliğinin ayak sesleridir. MHP belediyeciliğine olan özlemin adıdır. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakı çatısı altında MHP’nin hizmet kadrolarıyla ‘MHP’nin belediyecilik’ anlayışını yeniden Aksaray’da başlatacağız” dedi.

MHP’nin Ankara desteğine de vurgu yapan Kaşlı; “Aday tanıtım toplantısına katılım sağlayarak bizlere destek veren TBMM Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammet Levent Bülbül’e, MDK Başkanımız ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk’e, Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef’e, Konya Milletvekilimiz Sayın Konur Alp Koçak’a ve Niğde Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’ye de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021