SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Kalanlar Millet Bahçesi Tamamlandı

Kalanlar Millet Bahçesi Tamamlandı

A - +

Belediye Haberleri - 20.07.2022 - 9:17

Kalanlar Millet Bahçesi Tamamlandı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerinden olan Kalanlar Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tamamlandı.

Doğal zenginlikleri olan Kalanlar Mahallesinde 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, şehre nefes aldıracak biçimde dizayn edildi. Şehrin yeşil alan varlığını ciddi oranda artıracak olan Millet Bahçesinde mevcut ağaçların yanı sıra yeni yetişmiş ağaçlar ve çeşitli süs bitkileri dikildi. Yaklaşık 15 bin adet fidanın ve süs bitkisinin toprakla buluştuğu millet bahçesi yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, bisiklet yolları, kamelyaları ve millet kıraathanesi ile vatandaşların cazibe noktası olacak.

Kalanlar Millet Bahçesi; konumu, muhteşem doğası ve tarihi dokusu itibari ile şehrin en işlek park ve yeşil alanı olması bekleniyor. Vatandaşlar Melendiz Çayı’nın serinliğinde, rengarenk çiçek kokusu içinde doğa ile iç içe zaman geçirecek.

Şehrin en kapsamlı ilk Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan Kalanlar Millet Bahçesindeki tüm alanların kent kimliğine yakışır nitelikte inşa edildiğini belirten Başkan Dinçer, projenin tamamlandığını duyurdu. Başkan Dinçer, modern bir biçimde tasarlanan Millet Bahçesinin hayırlı olmasını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021