
İSTANBUL-BHA
Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve fırtına beklendiği, bu kapsamda gerekli uyarıların önceden yapıldığı belirtildi. Fırtınanın saat 05.00 itibarıyla etkisini göstermeye başladığı ve 22.00’ye kadar sürmesinin beklendiği ifade edildi.

Açıklamaya göre, sabah saatlerinden 18.00’e kadar geçen sürede 45 ağaç devrildi, 89 çatı uçtu, 214 tehlike arz eden parça ihbarı yapıldı. Ayrıca 1 metruk bina ile 1 istinat duvarı çöktü. Meydana gelen olaylarda bir vatandaşın hafif yaralandığı bildirildi. İhbarlara AFAD, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Fırtına nedeniyle deniz ve hava ulaşımında da aksamalar yaşandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Boğazı çift yönlü gemi trafiğine kapatılırken, saat 17.00 itibarıyla yeniden açıldı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve Şehir Hatları’na bağlı tüm seferler iptal edildi.
Hava ulaşımında ise İstanbul Havalimanı’nda 32 iç hat ve 32 dış hat olmak üzere toplam 64 sefer, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 31 iç hat ve 2 dış hat olmak üzere toplam 33 sefer iptal edildi.
Öte yandan fırtına nedeniyle Tuzla’da 37, Pendik’te 7 ve Kartal’da 1 olmak üzere toplam 45 teknenin zarar gördüğü bildirildi.
Valilik, vatandaşları çatı uçmaları, karbonmonoksit ve doğal gaz zehirlenmeleri ile su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
15 Ocak 2026 Seyhan’da “çöp ev” operasyonu
15 Ocak 2026 Adana, Yeşil dönüşümde Türkiye liderliğine aday
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
19:32 Kartal kupada hata yapmadı: Beşiktaş Keçiörengücü’nü 3 golle geçti
18:00 Sağlık Bakanı Memişoğlu: Rize’de bin 53 yataklı şehir hastanemizi de bitiriyoruz
16:46 Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş’a hapis cezası: Fenerbahçe’den açıklama geldi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
