SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Özel İdaresi Köylünün En Acılı Gününde Yanında Oldu

İl Özel İdaresi Köylünün En Acılı Gününde Yanında Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 16.01.2019 - 15:36

İl Özel İdaresi Köylünün En Acılı Gününde Yanında Oldu

Aksaray İL Özel idaresi ekipleri tüm imkânsızlıklara rağmen Karaçayır köyündeki cenaze için köy mezarlığında kazma ve kürek ile mezar yeri açtı.

Aksaray İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Bu sabah Aksaray merkeze bağlı ve 25 kişilik nüfusu olan Karaçayır köyümüzün muhtarı Âdem Tan Aksaray merkez de oturan fakat akrabaları köyde yaşayan bir vatandaşın vefat ettiğini, cenazenin köy mezarlığında defin edileceğini fakat köyde mezarı kazacak kimsenin ve imkânlarının olmadığını, Köy mezarlığına iş makinesinin giremeyeceğini, kazma ve kürek ile açılması gerektiğini ve ayrıca toprağın don olduğunu bildirdi. Ailenin cenazeyi bugün defin etmeleri gerektiği bilgisi kurumumuza ulaşır ulaşmaz tipi ve kar yağışının yoğun olduğu hava şartlarında 15 kişilik bir ekip göndererek 3 saatlik bir çalışma sonucu vefat eden vatandaşımız için köy mezarlığında defin için gerekli çalışmaları tamamladık. Köy yollarımızın ulaşımında şuan için bir sıkıntımız yok, yollarımız açık durumda. Cenazenin Aksaray merkezden köye ulaşmasında bir sıkıntı yaşanmayacak bir şekilde ekiplerimiz teyakkuz halinde.

Genel Sekreter ALTUNDAĞ son olarak; İL Özel idaresi olarak köy halkımızın sürekli yanlarında olduğumuzu ve kurumumuza gelen bütün talepleri karşılama konusunda 7/24 ekiplerimiz hazır bir vaziyette beklediklerini belirtmek istiyorum. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021