SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » İHH Projeleri Ağaçören’de Takdir Edildi

İHH Projeleri Ağaçören’de Takdir Edildi

A - +

Ağaçören Haberleri - 02.03.2019 - 14:00

İHH Projeleri Ağaçören’de Takdir Edildi

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği ilçelerde proje tanıtım toplantılarına devam ediyor.
Ağaçören Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN’ın katılımlarıyla, tüm kurum amirleri, okul müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı toplantıda toplum yararına yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi verildi.

YETİM PROJESİ, HER OKULA BURS PROJESİ ve ÇÖP OLMASIN ŞİFA OLSUN PROJESİ tanıtıldı.
Dernek Önder ÖZKAN, eğitimli insan sayısının artmasının yerelde Ağaçören genelde Türkiye’nin hayrına olacağından yola çıkarak hem yetimler hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere hep birlikte destek olunması çağrısında bulundu. Özkan, katılımcıların huzurunda Ağaçören’den Yemen’e gönderilen 25.000TL nakdi yardımdan dolayı Kaymakam şahsında Ağaçören halkına tekrar teşekkür etti.
İlçe genelinde Her Okula İki Burs Projesi kapsamında iki öğrenciye burs yardımı yapıldığını ve Yetim Projesi ile bir özel çocuğa destek verildiğini kaydeden Özkan, bu sayının daha da fazla olabileceğini, dolayısıyla Ağaçören’de eğitimli, örnek insan sayısının aratabileceğini, bunun da ilçeye uzun vadede faydası dokunacağını ifade etti.
İlçe Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, İHH Başkanı Önder ÖZKAN’a kamu yararına yürütülen projeleri tanıtımından dolayı teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı ile yürütülen Yetim Projesi, yerelde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye, İl Sağlık Müdürlüğü ve Uluslararası Doktorlar Derneği Aksaray Temsilciliği ile yürütülen Burs ve Sağlık projelerinin gelecekte Aksaray için hayırlara vesile olacağına inandığını dile getirerek İHH teşkilatına kolaylıklar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021