9:18 Hukuk Camiası ve Protokolü Buluşturan En Kalabalık İftar!
9:23 Aksaray Barosu Ortaköy’de Dayanışma ve Birlik Sofrası Kurdu
9:07 O Sofrada Sevgi Taştı! İl Müdürü Kız Çocuklarının Konuğu Oldu
0:00 Aksaray Belediyesi Gazze’de ramazan boyunca her gün 1.000 kişilik iftar sofrası kuruyor
23:31 Aksaray Eğitime Destek Platformu, Değer Temelli Eğitimle Güçlü Nesiller Yetiştirmeyi Amaçlıyor

Aksaray Barosu, Ramazan ayı kapsamında düzenlediği geleneksel iftar programında büyük bir yoğunluk yaşadı. Hukuk camiası ve Aksaray il protokolünün tam kadro katıldığı etkinlik, adeta ‘en kalabalık iftar’ olarak tarihe geçti. Aksaray Valisi Murat Duru, il protokolü, avukatlar, hâkimler, cumhuriyet savcıları ve STK başkanlarının katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı gece, Aksaray’ın en büyük iftar organizasyonlarından biri oldu.
Baro Başkanı Erçin Mevlüt Düzgün’ün Öncülüğünde Büyük Bir Buluşma
Etkinliğin organizasyonunda Aksaray Barosu Başkanı Erçin Mevlüt Düzgün’ün öncülüğünde, Ramazan ayının toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli bir adım atıldı. Düzgün, hukuk camiasının ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesinin, adaletin etkin ve tarafsız bir şekilde tecelli etmesinde kritik rol oynadığını belirterek, “Hukuk camiası olarak bir araya gelerek dayanışmamızı artırmak, sadece mesleki sorumluluğumuzu değil, toplumsal sorumluluğumuzu da yerine getirmemizi sağlıyor,” dedi.

Vali Murat Duru’dan Büyük Övgü
Aksaray Valisi Murat Duru, etkinlikte yaptığı konuşmada Baro Başkanı Erçin Mevlüt Düzgün’e olan takdirini dile getirerek, “Devletin temeli adalet üzerinedir. Bugün burada adaletin savunucuları olan avukatlarımızla birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Aksaray’a yeni atandım, ancak bu şehrin sahip olduğu birlik ve beraberlik ruhu beni çok etkiledi” ifadelerini kullandı. Vali Duru, Ramazan ayında bir araya gelmenin bereketini vurgulayarak, “Hep birlikte Aksaray’ın daha da ileriye gitmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
En Kalabalık İftar: Samimi Sohbetler ve Mesleki Dayanışma
Bu yılki iftar programı, katılımcılar arasında samimi sohbetlere ve mesleki dayanışmayı pekiştiren önemli temaslara sahne oldu. Baro Başkanı Düzgün, etkinliğin her yönüyle başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Katılımcıların büyük bir ilgi gösterdiği organizasyon, Aksaray’daki hukuk camiasının ve protokolün ne denli güçlü bir dayanışma içinde olduğunu gözler önüne serdi.

Katılım Yoğun
Aksaray Barosu, bu tür organizasyonlarla hem hukuk camiası hem de protokol arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve adalet hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.
Baro Başkanı Düzgün, etkinlik boyunca gösterdiği güçlü liderlikle, Aksaray’daki hukukun ve dayanışmanın simgesi haline gelirken, bu tür etkinliklerin gelecekte de devam edeceğinin altını çizdi.
Aksaray’da Hukuk Camiası ve Protokolün Birleştiği İftar Programı, Hem Sosyal Hem Mesleki Bağları Pekiştirdi!
Baro Başkanlığı altında gerçekleştirilen bu dev organizasyon, sadece bir iftar programı olmanın ötesine geçerek, Aksaray’daki hukuk camiası ve protokol arasında güçlü bir bağ kurdu. Aksaray Barosu, düzenlediği bu başarılı etkinlik ile hem şehirdeki dayanışmayı pekiştirdi hem de adaletin gücüne olan inancı bir kez daha ortaya koymuş oldu.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Şubat 2026 Artvin’de feci trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
27 Şubat 2026 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Elazığ’da
27 Şubat 2026 Ünlü şarkıcı Edis, havalimanında gözaltına alındı
27 Şubat 2026 Ordu-Tokat yolunda heyelan: 300 metrelik bölüm çöktü
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
9:18 Hukuk Camiası ve Protokolü Buluşturan En Kalabalık İftar!
0:00 Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti
0:00 Kars’ta bitki koruma ürünleri uygulayıcı eğitimi düzenlendi
0:00 TBMM Başkanı Kurtulmuş: Örgütün feshi ve silah bırakması kritik eşik
0:00 Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
9:18 Hukuk Camiası ve Protokolü Buluşturan En Kalabalık İftar!
9:23 Aksaray Barosu Ortaköy’de Dayanışma ve Birlik Sofrası Kurdu
9:07 O Sofrada Sevgi Taştı! İl Müdürü Kız Çocuklarının Konuğu Oldu
0:00 Aksaray Belediyesi Gazze’de ramazan boyunca her gün 1.000 kişilik iftar sofrası kuruyor
23:31 Aksaray Eğitime Destek Platformu, Değer Temelli Eğitimle Güçlü Nesiller Yetiştirmeyi Amaçlıyor
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
