Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Giresunspor’da üst üste düşüş sonrası sorumluluk tartışması

Giresunspor’da üst üste düşüş sonrası sorumluluk tartışması

A - +

Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00

Giresunspor’da üst üste düşüş sonrası sorumluluk tartışması

GİRESUN – BHA

40 yıl aradan sonra kulübü Süper Lig’e taşıyan Hakan Karaahmet’in görevden ayrılmasının ardından başlayan süreçte Giresunspor üst üste lig kayıpları yaşadı. Karaahmet dönemiyle ilgili yargı süreci ağır ceza mahkemesinde devam ederken, dönemin üç yöneticisinin de başka bir soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenildi.

Karaahmet’in ardından başkanlık görevini devralan Nahid Ramazan Yamak döneminde takım Süper Lig’de mücadele ediyordu. Bu süreçte Giresunspor küme düştü. Kulüpte sözleşmesi devam eden bazı futbolcularla yollar ayrıldı. Ayrıca idari süreçler nedeniyle kulübe üç puan silme cezası uygulandı.

Son olarak başkanlık görevini üstlenen Emin Eltuğral döneminde de Giresunspor’un ligde kalıcı bir istikrar sağlayamadığı görüldü. Takım bir kez daha küme düşerken, amatör lige gerileme ihtimali gündeme geldi.

Öte yandan Giresunspor, Artvin Hopaspor karşılaşmasında 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Kararın kamuoyuna yansımasının ardından kulübün içinde bulunduğu sportif ve idari durum yeniden tartışılmaya başlandı.

Karadeniz temsilcisinde yaşanan gelişmeler, hem saha sonuçları hem de yönetimsel süreçler açısından değerlendirilmeye devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021