SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Fetö’nün Darbe girişiminde tutuklananlar

Fetö’nün Darbe girişiminde tutuklananlar

A - +

Aksaray Haberleri - 03.09.2016 - 15:46

Fetö’nün Darbe girişiminde tutuklananlar

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241’inin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadelenin sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edilen kişilerin yakalanması için çalışmalar yapıldığı aktarılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Aksaray’da, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 550 kişiden 241’i tutuklandı. Gözaltına alınan 188 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Ayrıca 01.09.2016 tarihli resmi gazetenin mükerrer sayısında yayınlanan ihraç edilenler listesinde toplamda FETÖ/ PDY Terör Örgütü ile bağlantısı tespit edilen 10 üçüncü sınıf emniyet müdürü, 11 dördüncü sınıf emniyet müdürü, 6 emniyet amiri, 7 komiser, 9 komiser yardımcısı, 1 başpolis memuru ile 30 polis memuru ise devlet memurluğundan çıkarılmıştır.”

Açıklamada, çalışmaların hassasiyetle devam ettiği kaydedildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021