Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Fenerbahçe ve Ali Koç hakkındaki dava reddedildi

Fenerbahçe ve Ali Koç hakkındaki dava reddedildi

A - +

Yerel Haberler - 06.01.2026 - 9:31

Fenerbahçe ve Ali Koç hakkındaki dava reddedildi

İSTANBUL – BHA

Mahkeme, dosya kapsamında sunulan delilleri ve tarafların beyanlarını inceledi. Yapılan değerlendirme sonucunda, davacı tarafın iddialarının hukuki bir dayanağa sahip olmadığı ve ispatlanamadığı kanaatine varılarak davanın reddine hükmedildi. Kararın usul ve yasaya uygun şekilde verildiği belirtildi.

Fenerbahçe’den resmî açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz ve önceki Başkanımız Sayın Ali Y. Koç aleyhine açılan ve İstanbul 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmekte olan dava, 06.01.2026 tarihli duruşmada mahkeme tarafından reddedilmiştir.”

Açıklamanın devamında, mahkemenin delilleri ve taraf beyanlarını dikkate alarak davacı iddialarının hukuki nitelik taşımadığı sonucuna ulaştığı vurgulandı.

Kulüp, kurumsal kimliğine, sporun birleştirici değerlerine ve ifade özgürlüğü çerçevesinde yapılan açıklamalara yönelik haksız ve dayanaksız iddialar karşısında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuki süreçleri kararlılıkla ve şeffaf bir şekilde takip etmeye devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü ayrıca, kulübün ve yöneticilerinin itibarını zedelemeye yönelik her türlü girişime karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadelenin sürdürüleceğini bir kez daha vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021