SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Döner Kanat Mikro İHA ile Hayvanlar bulundu

Döner Kanat Mikro İHA ile Hayvanlar bulundu

A - +

Ana Manşet - 26.04.2021 - 20:09

Döner Kanat Mikro İHA ile Hayvanlar bulundu

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada;

Aksaray İli Güzelyurt ilçesi Sivrihisar köyünde hayvancılık yapan Y.Ç. isimli şahıs 112 ihbar hattını arayarak 21.04.2021 saat 13:00 sıralarında otlaması için araziye bıraktığı (2) adet büyükbaş hayvanını aynı gün akşam saatlerinde bıraktığı yerde bulamadığını ve kaybolduğunu beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

 

İhbarın İl Jandarma Komutanlığına bildirilmesine müteakip, konuya derhal reaksiyon gösterilerek İl Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlar ve Döner Kanat Mikro İHA ekipleri ile birlikte söz konusu Güzelyurt ilçesi Sivrihisar köyüne sevk edilmişlerdir.

 

Konu ile ilgili olarak, termal kamera özelliği bulunan Döner Kanat Mikro İHA cihazından da faydalanılarak aralıksız yapılan kapsamlı ve itinalı aramalar neticesinde (2) adet büyükbaş hayvan 21 Nisan 2021 günü saat 21.30 sıralarında hayvanların kaybolduğu yerden (5) km uzaklıkta Güzelyurt İlçesi Sivrihisar köyü üçağıl göller mevkiinde arazi içerisinde başıboş bir şekilde bulunarak sahibine tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir.

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, asayiş suçları kapsamında suçların önlenmesi, aydınlatılması ve faillerin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi ile halkımızın hizmetine yönelik kapsamlı çalışmalarımız sürmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021