Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Derdimiz davamız büyük, Bundandır ki durmadan çalışmalıyız

Derdimiz davamız büyük, Bundandır ki durmadan çalışmalıyız

A - +

Aksaray Haberleri - 06.05.2015 - 14:28

Derdimiz davamız büyük, Bundandır ki durmadan çalışmalıyız

AK Partinin AK Kadınları, AK dava yolunda hizmet bilinciyle anlatmak yaşatmak ve gönüllere hitap etmek amacıyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Güzelyurt İlçesine ziyaret ederek İlçedeki Hanımlarla buluştuklarını belirten Hediye Pak, “Bizler Güzelyurt’un kalbinin kadınlar ile attığının bilincindeyiz dedi. Gücümüz yettiğince gönlümüze alabildiğimiz kadar sevgi alıp Güzelyurt’lu hanımlar ile buluştuk. Derdimiz davamız büyük bundandır ki durmadan anlatmalıyız bizler hanımlarımıza, hanımlarımızda komşusuna, akrabasına anlatmalı. Bilinmeli davamız, yolumuz ve sevdamız.

Ak Parti Döneminde Kadınlara verilen ayrıcalıklardan bahseden Hediye Pak; “kamuda görev yapan çalışanlara kadına yönelik şiddeti önlemek amaçlı eğitim verildi. Şiddete uğrayan kadın ve çocuklara danışmanlık hizmeti veren ALO 183 hattının açıldığını da ifade eden pak, Artık Kadınlar bu ülkenin ayakları cennet kokan, baş üstünde tutulan bireyleridir dedi.
İlçe esnaflarına ziyaret gerçekleştirip, akabinde ev toplantısına katılan Kadın Kolları başkanı hediye pak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hanımların merak ettiği diğer konularla ilgili soruları da cevapladı. AK Parti iktidarının yaptığı icraatlar hakkında genel anlamda hanımları bilgilendirdiğini belirten Pak, Farklı düşüncede olan hanımlara AK Parti iktidarının amacı ve yapmak istedikleri daha ayrıntısıyla anlattıklarını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021