
DENİZLİ – BHA
Denizli’de dün sabah saatlerinden itibaren zaman zaman kendisini hissettiren sarsıntılar, bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin etti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre sarsıntının merkez üssü Denizli’nin Buldan ilçesi olarak kaydedildi. AFAD’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre son deprem saat 23.20’de meydana geldi. Yer kabuğunun yaklaşık 12 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi. İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir can ya da mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.
Türkiye’nin önde gelen yer bilimcilerinden Prof. Dr. Naci Görür, meydana gelen Denizli depreminin ardından sosyal medya hesabından önemli bir değerlendirmede bulundu. Görür, bölgede yaşanan depremlerin tekil bir olay olmadığını, jeolojik yapının doğal bir sonucu olduğunu ifade etti. Ünlü yer bilimci açıklamasında, “Denizli çevresinde, graben sistemi etrafında 4’lük ve 5’lik depremler oluyor. Bölge aktif ve K-S geriliyor. Sebebi Anadolu Levhasının batıya kaçışı. Geçmiş olsun” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
10 Mart 2026 Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi
10 Mart 2026 Devlet Bahçeli: Kürt kardeşlerim satılık değildir
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
