Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

A - +

Yerel Haberler - 06.12.2025 - 8:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Grand Ankara Hotel’de düzenlenen “Hayat Boşluk Kabul Etmez Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi”nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programa gönderdiği tebrik telgrafı okundu.

Erdoğan, mesajında şu değerlendirmelere yer verdi:

“İnsanların kalplerini, zihinlerini boş bırakırsak orayı her türlü kötü alışkanlık, bağımlılık işgal eder. Evlatlarımızın, toplumumuzun, kafalarıyla birlikte kalplerini de beslemeliyiz ve mutmain etmeliyiz. Bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadelede beraber olmalıyız. ‘Hayat boşluk kabul etmez’ şiarıyla sivil inisiyatifleri birleştirerek; önleme, tedavi, rehabilitasyon ve sosyal uyum süreçlerinde sürdürülebilir, veriye dayalı bir sivil toplum gücü oluşturmayı hedefleyen çalışmalarınız takdire şayandır. Zirvenin, bağımlılıkla mücadelede sivil toplumun kapasitesini artıran, aileleri merkeze alan ve boşlukları dolduran somut bir başlangıç noktası olmasını önemli buluyorum.

Programda emeği geçenleri tebrik ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021