SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » CHP Belediye Başkan Adayı Aksaraylılar ile bir araya gelmeye devam ediyor

CHP Belediye Başkan Adayı Aksaraylılar ile bir araya gelmeye devam ediyor

A - +

Ana Manşet - 19.03.2024 - 10:00

CHP Belediye Başkan Adayı Aksaraylılar ile bir araya gelmeye devam ediyor

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve CHP Aksaray teşkilatı organize bir şekilde Aksaraylılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Her geçen gün yapılan ziyaretlerde vatandaşların Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e olan teveccühlerinin arttığı gözlemlenirken, esnaflar ve emekliler karşılarında gördükleri adaya yaşadıkları zorlukları anlatıp çözüm bulmasını istiyor.

“SENELERCE DESTEK VERDİK, DESTEK GÖRMEDİK”

Son olarak Belediye Caddesi ve çarşı meydanında vatandaşlarla bir araya gelen CHP teşkilatı emekli vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Emeklilerin gidecek yer bulamadığı için sıkça bir araya geldiği çarşı meydanında bulunan vatandaşlar Pelinsu Yıldırım Demir’e “ bu şehre bir kadın eli değsin artık. Bu şehrin yöneticileri biz emeklileri de düşünsün. Ekonomik zorluklar bizi fazlası ile yoruyor. Senelerce çalışıp devletine ve şehrine emek vermiş insanlarız ve şu an bir yerde oturup bir bardak çay içmek istesek içemiyoruz. Torunumuzun yanına giderken bir şekeri alıp götüremiyoruz. Hepimiz kronik hastalıklara sahip ve sağlık sorunları nedeniyle yürüyüş yapmak ve sosyalleşmek zorunda olan belli bir yaşın üzerinde insanlarız. Senelerce destek verdiğimiz parti bize hiç sahip çıkmadı. Senelerce destek verdik ama destek görmedik. Aksaray’a yapılmasını vaat ettikleri yatırımların hiç birini yapmadılar. Elimizi sıkmaktan bile imtina ediyorlar. Umudumuz sensin Pelinsu başkanım. İnşallah seçilirsin de bu şehir artık gün yüzü görür. Biz emeklilerin desteği bu seçim senden yana” dediler.

“HİZMETLER YAŞLI VE ENGELLİ GRUP DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILIYOR”

Pelinsu Yıldırım Demir ise emekli vatandaşlarla gerçekleştirdiği görüşmelerde “ biz sizin ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz. En rahat etmeniz gereken yaşlarınızda bir taraftan ekonomik zorluklarla boğuşup bir taraftan, sağlık sıkıntılarınıza çare arıyorsunuz. Aksaray’da yapılan hiçbir şey yaşlı vatandaşlarımızı, engelli vatandaşlarımızı düşünerek yapılmamış. Sosyal belediyecilikte sadece hiç geliri olmayan vatandaşlar baz alınmış. Oysa bu ülkede emeklilerimiz açlık sınırının bile altında yaşıyor. Biz yetkiyi aldığımızda emekli vatandaşlarımız içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Aksaray’a özlediği tüm hizmeti, tüm yaş ve gelir grubunda vatandaşlarımızı düşünerek yapacağız. Siz yeter ki bize destek verin, bizi güçlendirin, fırsat verin” dedi.

ARTIK DEĞİŞİM İSTİYORUZ

Belediye Caddesi esnaf ziyaretinde ise esnaflar genel olarak Aksaray’a yapılmayan yatırımlar konusunda şikâyetlerini dile getirirken “ 20 senedir oy veriyoruz, çevremize bakıyoruz hiçbir yatırım yok. Yapılan çalışmalar esnaf hiç düşünülmeden yapılıyor. Ha bire iş kaybına uğruyoruz. Geldikleri zaman sorunlarımızı söylediğimizde dinlemek istemiyorlar, hatta sinirlenip elimizi sıkmadan çıkıp gidiyorlar. Biz artık Aksaray Belediyesi yönetiminde, bizleri muhatap alacak insanları görmek istiyoruz. Artık değişim istiyoruz. Değişim içinde elimizden geleni yapacağız” ifadelerine yer verdiler.

EL BİRLİĞİ İLE DEĞİŞTİRECEĞİZ

Pelinsu Yıldırım Demir ise esnafları dinleyerek “ çok haklısınız, sizinle aynı şeyleri yaşıyor, aynı şeyleri düşünüyoruz. Bir değişim olmazsa Aksaray’ın bir 5 senesi daha boşa gidecek. El birliği ile değiştireceğiz. Bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı, dertlerinizi samimiyetle benimle paylaştığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretler esnasında İl Başkanı Bilal Özdemir, önceki dönem il başkanlarından Hacı Ali Keleş ve Doğan Koşar, parti yöneticileri, belediye meclis üyesi 1. Sıra adayı Ömer Kaşif Akın ve belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi 1. Sıra adayı Osman Bilgen ve adaylar da katılım sağladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021