SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Bu kalabalık MHP kadrolarına duyulan özlemin kanıtıdır

Bu kalabalık MHP kadrolarına duyulan özlemin kanıtıdır

A - +

Ana Manşet - 12.02.2024 - 10:37

Bu kalabalık MHP kadrolarına  duyulan özlemin kanıtıdır

ÇITAK: ‘BU COŞKULU KALABALIK, BU TEVECCÜH 31 MART SEÇİMLERİNDE HİZMET YETKİSİNİN MHP KADROLARINA VERİLECEĞİNE KANITTIR. BİZ AKSARAY’A HİZMETKÂR OLMAYA GELİYORUZ’

‘Bu kalabalık MHP kadrolarına

duyulan özlemin kanıtıdır’

Aksaray Spor Salonu’nda düzenledikleri aday tanıtım toplantısına coşkulu bir kalabalıkla katılım sağlayan Aksaray halkına teşekkür eden MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; özlenen, hasretle beklenen MHP kadrolarının 31 Mart seçimleriyle yeniden iş başına geleceğini söyledi.

AKSARAY MHP’NİN TÜM KADROLARINI BENİMSEDİ

Tek gayelerinin Aksaray’a en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu ifade eden Çıtak; “Aksaray’a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Aksaray halkı adaylığım açıklandığı andan itibaren büyük bir teveccüh gösterdi. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri kucakladı. Sıktığımız her elde o samimiyeti hissettik. Aksaray halkı MHP’nin tüm kadrolarını benimsedi, özümsedi. Aday tanıtım toplantımızda bunu çok daha net bir şekilde gördük. ‘Dolduramazlar’ diyerek algı oluşturmaya çalışan odaklara Aksaray Spor Salonu’nu coşkuyla dolduran Aksaray halkı güzel bir şekilde cevap verdi. Aday tanıtım toplantımızı şölen havasına, toy havasına çeviren tüm Aksaray halkına yürekten teşekkür ediyorum. Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ile birlikte aday tanıtım toplantımıza katılan TBMM Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammet Levent Bülbül’e, MDK Başkanımız ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk’e, Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef’e, Konya Milletvekilimiz Sayın Konur Alp Koçak’a ve Niğde Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’ye, Aksaray İl Başkanımız Burhanettin Karataş ve ekibine, Ülkü Ocakları Başkanımız Muhsin Arslan ve ekibine, Kadın Kolları Başkanımız Nermin Fidan ve ekinine, tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ALGILARA EN GÜZEL CEVABI AKSARAY HALKI VERDİ

Bu coşkulu kalabalığın Aksaray’ın MHP kadrolarına olan özlemini de gösterdiğinin altını çizen Çıtak; “Biz inandık, Aksaray inandı. Bu coşkulu kalabalık, bu teveccüh 31 Mart seçimlerinde hizmet yetkisinin MHP kadrolarına verileceğine kanıttır. Biz Aksaray’a hizmetkâr olmaya geliyoruz. Emin adımlarla ilerleyen yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla, üretken ve şeffaf yönetim anlayışıyla, karar alırken halkıyla akıl yürüten bir sistemle, sürdürülebilir ve uzun vadeli projelerle Aksaray’ı büyük ve güçlü Türkiye’nin en güçlü parçası yapacağız. Aday tanıtım toplantımıza katılarak coşkumuza ortak olan, Aksaray’ın MHP hizmet kadrolarına kavuşmasını temenni eden, Aksaray halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021