SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bölgesel Yatırımlar Artacak, Göç Tersine Dönecek, Köyler Şenlenecek

Bölgesel Yatırımlar Artacak, Göç Tersine Dönecek, Köyler Şenlenecek

A - +

Aksaray Haberleri - 19.06.2018 - 13:43

Bölgesel Yatırımlar Artacak, Göç Tersine Dönecek, Köyler Şenlenecek

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak , Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk ve Pelinsu Yıldırım , eski İl Başkanı Doğan Koşar ve parti yöneticileri Sağlık Kasabası ve Karkın Köyünde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk yaptığı konuşmada “ 16 yıllık Ak Parti iktidarında uygulanan yanlış Tarım Politikaları sonucu köylülerimiz çiftçiliği bırakarak büyük oranda köyden şehirlere göç etmişlerdir. Yeterli sanayi yatırımları olmaması nedeniyle de işsizlik ve beraberinde yoksulluk had safhaya ulaşmıştır. CHP iktidarında mazotu 3 TL’ ye vereceğiz. Çiftçilerimizin bankalara olan kredi borçlarının faizlerini silerek borç yükünü azaltacağız. Çiftçilerimizin su sorununu kalıcı olarak çözeceğiz. Tarım Teknoloji Liseleri kurarak çiftçilerin üretimde teknolojiyi, bilimi kullanmalarını sağlayacağız. Aynı arazide çok daha verimli üretim gerçekleştirilecek. Çiftçilerimiz ürünlerini hakettiği değerden satarak alınterinin, emeğinin karşılığını alacaklar. Tarımsal üretimi teşvik ederek köye göçün önünü açacağız.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021