SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediyem Kapımda Projesi Kapsamında Bilgiler Veriliyor

Belediyem Kapımda Projesi Kapsamında Bilgiler Veriliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2017 - 14:58

Belediyem Kapımda Projesi Kapsamında Bilgiler Veriliyor

Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Belediyem Kapımda birimi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında stant açarak Aksaraylıların görüş ve önerilerini almaya başladı.

Aksaray Belediyesi, Belediyem Kapımda Projesi kapsamında Belediye faaliyetleri ve projelerini daha iyi tanıtmak, sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek, vatandaşların görüşlerini almak, sorun ve şikâyetleri çözüme kavuşturmak için stantlar açtı.

Kurulan stantlar da vatandaşların istek ve talepleri not alınıyor. Belediyenin hizmete sunduğu ve gerçekleşmesi planlanan projeler konusunda bilgilendirme yapılıyor. Bunun yanı sıra halkın öneri ve şikâyetleri de göz önünde bulunduruluyor. Hizmetlerin halkın istekleri doğrultusunda gerçekleşmesi için başlatılan projede Aksaraylıların tüm ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meydanda kurulan stantları önceki gün ziyaret etti. Birimde çalışan personellerden brifing aldı. Başkan Yazgı, vatandaşların istek ve talepleri içeren bilgileri derlenerek kendisine ulaştırılması talimatını verdi. İstek, talep ve önerilerin vatandaşların isteğine göre değerlendirileceğini açıkladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021