SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Altınsoy, Seçmen Bilgi Kağıtları Muhtarlıklarda

Başkan Altınsoy, Seçmen Bilgi Kağıtları Muhtarlıklarda

A - +

Aksaray Haberleri - 06.06.2018 - 13:07

Başkan Altınsoy, Seçmen Bilgi Kağıtları Muhtarlıklarda

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde kullanılacak olan seçmen bilgi kâğıtlarının muhtarlıklara geldiğini belirtti.

Başkan Altınsoy, “24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili seçmen bilgi kâğıtlarının dağıtımı muhtarlıklarımızda başlamıştır. Ülkenin kaderini etkileyecek kritik oylama öncesi tüm seçmenlerin seçmen bilgi kağıtlarını muhtarlıklarımızdan temin etmesi gerekmektedir” dedi.

24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşların her hangi bir aksaklık yaşamaması için bu evrakları almasını isteyen Başkan Altınsoy, “Vatandaşlarımız hangi okulda, hangi sandıkta oy kullanacağı bu evraklardan ve YSK sistemlerinden öğrenebilirler.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021