Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 12:56
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yeni programların, YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti.
Bir süre önce YÖK’e, İngilizce İktisat Tezli Yüksek Lisans programı ve disiplinler arası faaliyet gösterecek Maliye ve Mali Yönetim Anabilim Dalı kurularak, bu anabilim dalına bağlı Tezli ve Tezsiz Maliye ve Mali Yönetim Yüksek Lisans programlarının açılması için başvuruda bulunulmuştu. ASÜ’nün başvurusu Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda incelendi ve kabul edildi. Şahin, hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye devam ettiklerini, eğitimin niteliğini daha da geliştirmek adına yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle takip ettiklerini kaydetti.
Yeni programların hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Şahin, “Başvuru sürecinden kabul sürecine kadar, çalışmamıza emek veren ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Aksaray Haberleri Afyonkarahisar ve Dinar’dan AK Parti’ye yeni katılım
Aksaray Haberleri Erzurum’da kritik sığınak toplantısı
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021