Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 12:56
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yeni programların, YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti.
Bir süre önce YÖK’e, İngilizce İktisat Tezli Yüksek Lisans programı ve disiplinler arası faaliyet gösterecek Maliye ve Mali Yönetim Anabilim Dalı kurularak, bu anabilim dalına bağlı Tezli ve Tezsiz Maliye ve Mali Yönetim Yüksek Lisans programlarının açılması için başvuruda bulunulmuştu. ASÜ’nün başvurusu Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda incelendi ve kabul edildi. Şahin, hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye devam ettiklerini, eğitimin niteliğini daha da geliştirmek adına yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle takip ettiklerini kaydetti.
Yeni programların hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Şahin, “Başvuru sürecinden kabul sürecine kadar, çalışmamıza emek veren ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var
Aksaray Haberleri Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hızlı gerileme
Aksaray Haberleri Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu
Aksaray Haberleri Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı
Aksaray Haberleri 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi
Aksaray Haberleri Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak
Aksaray Haberleri 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021