SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Altınsoy “Aksaray Belediyespor için Kompleks bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi

Altınsoy “Aksaray Belediyespor için Kompleks bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi

A - +

Ana Manşet - 24.05.2023 - 21:35

Altınsoy “Aksaray Belediyespor için Kompleks bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi

28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde %51 çoğunluğun sağlanacağına değinen Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy “Aksaray Belediyespor için Kompleks bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi.

28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde %51 çoğunluğun sağlanacağına değinen Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy “Aksaray Belediyespor için Kompleks bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi.

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy Cumhur İttifakı bileşenleriyle Salı pazarını ve kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sonrası Aksaray Yenigün Gazetesine konuşan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy; “14 Mayıs akşamı çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Pazartesi günü itibariyle tüm AK Parti teşkilatları olarak sahadaydık. Bugün de Cumhur İttifakımızın bileşenleriyle Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi’yle şu anda sabah itibariyle merkeze bağlı köy muhtarlarımızla ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik” dedi.

Milletvekili Altınsoy konuşmasına; “Daha sonrasında salı pazarı esnafımızı dolaştık ittifak olarak şimdi de meydandayız ve buradan da Kapalı Çarşı esnafımızı ziyaret edeceğiz. Tabii gördüğümüz şu, sahada aldığımız intiba da şu. Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek var. Zaten yüzde 72’yle biz Türkiye genelinde altıncı sıradaydık. İnşallah bunun yüzde 80’lere, yüzde 85’lere çıkarıp ilk üçleri, ilk beşlere girmeyi düşünüyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alakadan dolayı da ben bütün Aksaraylı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

“İlçelerimizi, beldelerimizi ziyaret edeceğiz ama zaman çok dar. Gidebildiğimiz yerler olacak, gidemediğimiz yerler olacak. Gidemediğimiz yerleri de biliyoruz. Onları da Allah nasip ederse seçimden sonra cumhurbaşkanımızı başkan yaptıktan sonra İnşallah yerlerinde ziyaret edeceğiz” diyen Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy “Köylü hemşerilerimizle, beldedeki yaşayan hemşerilerimizle ve ilçelerimizle tekrar bir araya geleceğiz. Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Memleketimize sahip çıkmamız lazım. İstikrardan yana olmamız lazım macera aramaya gerek yok. Ben öyle düşünüyorum işin açığı. İnşallah dediğim gibi büyük bir katılımla hemşehrilerimizi mutlaka sandığa bekliyoruz. Hem yakınlarını, hem kendi yakınlarını çocuklarını kardeşlerini, teyzesinin çocuklarını, amcasının çocuklarını davet etsinler diyoruz. Sandığa gelmeyen kimse kalmasın ve sandıkta Allah nasip ederse 28 Mayıs akşamı inşallah zaferi hep beraber kutlayalım” diyerek tüm Aksaraylılara çağrıda bulundu.

Aksaray Belediyespor’un şampiyon olmasına da değinen Milletvekili Altınsoy; “Aksaray Belediyespor’a başarılar diliyorum. Evren başkan olmak üzere, kulüp başkanımız Tarık Bey’e ve emeği geçen bütün arkadaşlara göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Aksaray’ımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz geçen sene biz Gençlik ve Spor Bakanımız Kasapoğlu Beyefendiyle görüştük. Aksaray’ın yeni bir stadyuma ihtiyacı olduğunu bahsettik. O da sağ olsun bizi bu konuda destekleyeceğini söyledi. Ama işte pandemiden sonra çıkan bir ekonomik sebeplerden dolayı biraz öteleme kararı aldı” dedi.

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediyespor faaliyetleri hususunda yapılması gerekenlere değinerek;” Allah nasip ederse inşallah seçimden sonra meclise gittiğimizde ilk işimizden bir tanesi şehrimize kompleks yapıya sahip güzel bir stadyum kazandırmayı düşünüyoruz. Bunun için de mücadele vereceğiz. İnşallah ikinci lige yakışır, Aksaray Belediyesporumuza yakışır bir stadyum kazandırmanın telaşı içerisinde olacağız. Bunu da inşallah en kısa zamanda yerine getiririz diye düşünüyorum.” diyerek Aksaray’a stadyum müjdesini verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021