SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.11.2017 - 15:21

Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Başkanlığında düzenlenen Merkez ilçe Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Ak Parti İl Başkanlığında yapılan toplantıda açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ak Partimizin 6. Olağan Merkez İlçe kongresinde seçilen Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetim kurulunun toplantısına katıldık. Yeni seçilmeleri sebebiyle görevlerinde başarılar diledik. Kendilerine yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardık, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.

Biz birlikte Aksaray’ız, birlikte Türkiye’yiz. Hep birlikte bu güzide topraklarda hizmet etmenin haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve hoşgörü içerisinde daha nice çalışmaları birlikte götüreceğiz. Tekrar göreve yeni seçilen Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetimine hayırlı olsun. Başkanımız ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ise; “İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy beyin Yönetim Kurulu toplantımıza katılım sağlamasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler Ak Parti ailesi içerisinde yer almaktan dolayı her zaman onur duyduk, Bulunduğumuz makam ve mevkiler gelip geçicidir. Hepimizin onur duyduğu en büyük unvanımız Ak Parti ailesi içerisinde yer almamızdır. Üstlenmiş olduğumuz görevlerimizi Ak Parti’mizin ilkeleri doğrultusunda en iyi şekilde sürdüreceğiz. Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’a ve Aksaray halkına güzel hizmetlerde bulunacağız.”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021