Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ali Koç: “Bugün bile bir şeyler olabilir”

Ali Koç: “Bugün bile bir şeyler olabilir”

A - +

Yerel Haberler - 30.07.2025 - 12:34

Ali Koç: “Bugün bile bir şeyler olabilir”

İSTANBUL-BHA

Fenerbahçe Spor Kulübü, stat isim hakkı ve Avrupa kupaları forma sponsorluğu konusunda ABD merkezli gıda şirketi Chobani ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Sponsorluk sözleşmesi, Chobani Stadı’nda düzenlenen basın toplantısıyla imzalandı.

Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un yanı sıra Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Chobani Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, CFO Tarkan Gürkan, İletişim Direktörü Hatime Ulukaya, Shepherd Futures Başkanı Mehmet Lütfi Kırdar, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Basın toplantısında ilk konuşmayı yapan Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, 10 yıl boyunca stadyum isim sponsorluğunu üstlenen Ülker’e teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçe ile Chobani geleceği de inşa etmek için el sıkışıyor

Sponsorlukla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer süreci hakkında da önemli bir mesaj verdi. Koç, “Transferlere gelince, bugün bile bir şeyler olabilir” ifadelerini kullanarak yeni transferlerin çok yakın olduğunu ima etti.

Koç ayrıca, “Fenerbahçe ile Chobani sadece bugünü değil, geleceği de inşa etmek için el sıkışıyor. Bu sadece bir ticaret anlaşması değil, bir hayale verilen sözdür” sözleriyle iş birliğinin vizyoner yönünü vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021