SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Aksaray’da Millet Kıraathanesi’ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösteriyor

Aksaray’da Millet Kıraathanesi’ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösteriyor

A - +

Belediye Haberleri - 20.11.2021 - 14:40

Aksaray’da Millet Kıraathanesi’ne Öğrenciler Yoğun İlgi Gösteriyor

11 bin zengin kitap kaynağı ile her yaş grubuna hitap edebilecek kitap çeşitliliğine sahip olan Genç Osman Millet Kıraathanesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin ara tatile girmesi, üniversitelerinse ara sınavlarının yaklaşmasıyla öğrencilerin uğrak noktası oldu.

Her türlü materyali sunabilecek nitelikte olan Millet Kıraathanesi, 11 bin kitap kaynağının yanı sıra grup çalışma odaları, okuma salonları; okulların 9 günlük ara tatile girmesi ve üniversitelerin ara sınavlarının yaklaşmasıyla öğrencilerle dolup taşıyor.

Okuma alışkanlığı ve okuma kültürü edinme, süreklilik kazandırması adına Millet Kıraathanesi ve kitap konakları büyük önem taşıyor. Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap Konağı zengin kitap içeriği okuyucuların dikkatini çekerek teknolojik gelişmeler karşısında bireylerin ilgi, ihtiyaç ve isteklerini de değiştirerek bireyleri okumaya teşvik ediyor.

Genç Osman Millet Kıraathanesi, havaların soğumasıyla beraber okuyucuların içlerini ısıtacak çay ve kahve ikramı da yapmakta. Millet Kıraathanesinde, haftanın her günü sabah 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.

Teknolojik gelişmelere karşın toplumun yazılı kaynaklara olan ilgisinin arttırılması, okuma kültürün oluşması için Aksaray Belediyesi Genç Osman Millet Kıraathanesi’ne ek olarak kitap konaklarını şehre kazandırmaya devam ediyor. Nuri Yazıcı Kitap Konağı’na ek olarak TOKİ, Hasas ve Nakkaş ile Paşacık Kitap Konaklarının inşasına devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021