SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Vali’sinden öğrencilere sürpriz

Aksaray Vali’sinden öğrencilere sürpriz

A - +

Ana Manşet - 24.05.2022 - 9:56

Aksaray Vali’sinden öğrencilere sürpriz

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kent merkezinde öğrencilerin yoğun olduğu döner salonunda bütün öğrencilere döner ısmarladı. Döner salonu sahibi ile anlaşan Vali Aydoğdu saat 17’ye kadar yemek için gelecek bütün öğrencilerden hesap alınmayacağını öğrenci menülerinin Valilik tarafından karşılanacağını söyledi.

Taşpazar Mahallesindeki işletme önünden geçerken öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği salona giren Vali Aydoğdu lise öğrencilerinin daveti üzerine masalarına misafirleri oldu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu öğrencilerin hızlı olması nedeniyle tercih ettiği öğrenci menüsünden kendisi içinde sipariş verdi. Öğrencilerle birlikte döner yiyen Vali Aydoğdu, işletme sahibi Hüseyin Güneş ile görüşerek öğle yemeği için salonda bulunan bütün öğrencilerin hesaplarını kendisinin ödeyeceğini söyledi. İşletme sahibi Güneş’e saat 17:00’ye kadar gelecek bütün öğrencilerden de yemek ücreti almamasını isteyerek öğrenci menü ücretlerinin Valilik tarafından ödeneceğini söyledi.

İşletme sahibi Güneş; saat 17’ye kadar öğrencilere ücretsiz yemek ikramı olduğunu belirten yazıyı işyeri camına asarken öğrencilerin meraklı ve şaşkın bakışlarına gülümseyen Vali Aydoğdu; “Öğrencilerimiz öğle arasında kısa bir süre içinde yemek için özellikle hızlı olan yiyecekleri tercih ediyorlar. Bizde öğle yemeğimizi onlarla birlikte yedik. İşletme sahibi ile konuştuk ve anlaştık. Belirlenen saate kadar öğrencilerimize döner ikramında bulunacağız. Bu konuda böyle bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu konuda öğrencilerimize destek oluyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuda hazırladığımız bir projeyi hayata geçireceğiz. Tarım müdürlüğümüz firma görüşmelerine devam ediyor. Proje kapsamında haftada bir gün öğrencilerimizin yemeklerini karşılayacaklar’ dedi.

Öğrenciler öğle yemeği için ilk tercihlerinin hızlı olması nedeniyle döner olduğunu ifade ederek; “Döner salonunda valimizle karşılaştık. Doğrusunu söylemek gerekirse şaşırdık. Sürpriz oldu. Kendisi bizim ve diğer bütün öğrencilere yemek ısmarladı. Çok memnun olduk” diyerek teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021