SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray SGİM’ den Eczacılar Odasına ziyaret

Aksaray SGİM’ den Eczacılar Odasına ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 03.05.2016 - 10:45

Aksaray SGİM’ den Eczacılar Odasına ziyaret

Aksaray SGİM’ den Eczacılar Odasına ziyaret. Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Aksaray- Kırşehir 34. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Nazan Ulukuş Deniz’i ziyaret etti.

Ziyarette Çalışkan, “Kayıt dışı istihdam ile mücadele kapsamında faaliyetlerimiz devam etmekte olup, bu bağlamda ceza yazmak yerine konuşarak bu problemlerin daha hızlı çözüm bulacağına inanmaktayız. Diğer taraftan Sosyal Güvenlik ile ilgili konular için ayrıca çaba sarf ediyoruz. Bu amaçla Eczacılarımızın yanında çalıştırdığı kişilerin sigortalarının mutlaka yapılmasının kendileri için daha avantajlı olacağını belirtmek istiyorum” dedi.

Oda Başkanı Nazan Ulukuş Deniz ise “ Kayıt dışı işçi çalıştırmaya yönelik yürüttüğünüz çalışmaları Aksaray Eczacılar Odası olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bununla ilgili Eczacılarımızı sigortasız işçi çalıştırmamaları hususunda bilgilendireceğiz. Ziyaretinizden dolayı oldukça memnun olduk. ”dedi.

Ayrıca ilaç ödemeleri konularında da görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Akbal ve İl Müdürlüğü personelleri ile Eczacılar Odası Genel Sekreteri Havva Diğdem Terzi, Sayman Gürhan Vaz ile Eczacı Selcen Pektaş Can’da hazır bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021