
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB iş birliği düzenlenen girişimcilik kurslarının sonunda ilimiz iş dünyasına adım atmak isteyen girişimciler ATSO’da düzenlenen törende sertifikalarını aldılar.
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, ASKON Başkanı Hasan ve bir çok daire müdürünün katılım gösterdiği programda açılış konuşmasını yapan İŞKUR Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş konuşmasında girişimciliğin önemine vurgu yaparken ilimiz genelinde 1000’e yakın vatandaşımızın kurslardan faydalandığını ve onlarca insanımızın şuan iş hayatında aktif olarak çalıştıklarının altını çizdi.
Sertifika töreninde konuşan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’da yaptığı konuşmada; “Dünya’da ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamda bugün Aksaray ülkemizin sanayi ve ticaret alanında lokomotif şehirlerinden birisi olma yolundadır. Bu yolda şehrimizin idarecilerine iş dünyasına sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşmekte iken gelecek Türkiye’nin sanayi kentini inşa ettiğimiz Aksaray’da bundan sonra ki süre zarfında sizlerde büyük görevler düşmektedir. Her biriniz artık iş dünyamızın birer parçası olmakla beraber ülke ekonomisine katkı sağlayacak birer girişimcisiniz. Sizlerin de bildiği üzere dünya büyük bir ekonomik savaş içerisindedir. Kıtalar birbirleriyle kutuplaşmakta Amerika Birleşik Devletleri’nin başını çektiği ekonomisi büyük devletler birbirlerine hatta ülkemize karşı savaş açmaktadırlar. Ekonomi savaşlarından galip çıkmanın tek bir yöntemi vardır oda üretimdir. Üretimi ve katma değeri fazla olan bir ülke krizlerle ve ekonomi savaşlarıyla en rahat mücadele edecek ülkelerdir. Bu anlamda hepimizin temel amacı üretime odaklanmak üretimi desteklemek ve üretime yönlendirmek olmalıdır. Sizlerde iş hayatınıza başladığınız gün ve ondan sonraki süre zarfında üretime önem vermeye özen gösterin. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor iş hayatlarınızda başarılar diliyor saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyor, teşekkür ediyorum” Dedi.
Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’da konuşmasında Ülke ekonomisine katkı sağlamanın yollarından olan girişimciliğin önemine vurgu yaparken her bir kursiyere başarılar diledi.
Konuşmalardan sonra Sertifikalarını alan kursiyerler yeni açacakları işyerlerinde Aksaray ve ülkemiz için ekonomisine katkı sağlamak için çalışacaklarını dile getirerek emeği geçen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’a İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş’a teşekkür ettiler.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
04 Aralık 2025 Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
04 Aralık 2025 “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
18:56 Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
18:20 Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
17:12 Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
15:31 Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
15:31 Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
