
İl AFAD Müdürlüğünce, Aksaray Devlet Hastanesi personeline “Yangın söndürme ve müdahale” eğitimi verildi.
Aksaray Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Servet Ok tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, yangınların çıkış nedenleri, yangının meydana gelişi, yangın durumunda yapılması gerekenler, yangın tüplerinin kullanımı, yangın alanından tahliye ve uygulamalı yangın söndürme eğitimi verildi.
AFAD Eğitim Uzmanı Servet Ok; “AFAD Aksaray İl Müdürlüğü olarak, çıkması muhtemel yangınlar önlenmesi için kurumlarda görevli personele yangın söndürme konusunda teorik ve pratik olarak uygulamalı eğitimler veriyoruz. Aksaray Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiğimiz eğitim ve tatbikatta onlardan biri. Personelin yangın söndürme konusunda el becerilerinin arttırılması için eğitim ve tatbikatları her yıl tekrarlıyoruz” dedi.
Eğitimlerden sonra, AFAD Eğitim Uzmanı Servet Ok ve Aksaray Devlet Hastanesi Sivil Savunma Uzmanı Cemalettin Öztürk’ün katılımı ile uygulamalı küçük bir yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
30 Ocak 2026 Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
