SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyespor’da Tek Hedef Şampiyonluk

Aksaray Belediyespor’da Tek Hedef Şampiyonluk

A - +

Ana Manşet - 15.05.2023 - 20:40

Aksaray Belediyespor’da Tek Hedef Şampiyonluk

TFF. 3.lig 3.gruptaki temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin bitimine 2 hafta kala grubunda lider durumda ve şampiyonluğun en büyük adayı konumunda yer alıyor.

 

Siyah Beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor oynayacağı Merkür Holding Erbaaspor ve Efeler 09 maçlarını kayıpsız geçtiği takdirde adını 2.lige yazdırmış olacak.

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Erbaa deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Bu sezon son deplasman müsabakamız olan Tokat / Erbaa deplasmanı öncesi teknik heyetimiz ve futbolcularımızla görüştüm herkes şampiyonluğa inanmış durumda moraller yerinde Takımımız inanıyorum ki oynayacağı zorlu iki mücadeleden sonra ipi göğüsleyen taraf olacak ve şehrimizin 20 yıllık 2.lig hasretine son verecektir” Dedi.

 

Siyah beyazlılar en yakın rakibi Kepez Belediyespor’a karşı ikili averajda da önde olduğu için son iki maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021