SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyesi 475 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Aksaray Belediyesi 475 Çocuğu Sünnet Ettirdi

A - +

Ana Manşet - 29.08.2022 - 15:52

Aksaray Belediyesi 475 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen bu yıl 2’ncisi düzenlenen Sünnet Şöleninde 475 çocuk sünnet edildi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sünnet olan çocuk ve ailelerin heyecanını paylaşırken “Çocuklarımızın sünnet töreninin hayırlı olmasını diliyorum. Erkek çocuklarımız hayatlarının önemli bir eşiğinden geçti. Kendilerine ve ailelerine sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” açıklamasında bulundu.

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 2’ncisi düzenlenen Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleninde 475 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Bilim Merkezi önünden start alan Kılıçaslan parkı içinde devam eden toplu sünnet şölenine Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ziraat Oda Başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birlik Başkanı Mahmut Aktürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Beyazay Dernek Başkanı Gül Karakoyun, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, sünnet edilen çocukların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleninde sünnet olan 475 çocuk, Bilim Merkezi önünden hareket eden üstü açık otobüslerle şehir turu attı. Korteje klasik otomobiller katılarak renk kattı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de klasik otomobile binerek korteje eşlik etti, çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu.

Kılıçarslan Parkı’nda sünnet olan çocuk ve aileleri karşılayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mehteran ekibinin marşlarıyla şölen alanına geçti. Yoğun bir katılımın olduğu ve oldukça renkli görüntülere sahne olan şölende Başkan Dinçer, sünnet olan çocuk ve aileleriyle yakından ilgilendi.

Kılıçarslan Parkı’nda toplu sünnet şenliği saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kuran-I Kerim Tilaveti okundu. Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, çocukların sünnet edilmesinde emeği geçen sağlık personellerine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021