SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleni Başlıyor

Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleni Başlıyor

A - +

Ana Manşet - 27.08.2022 - 10:07

Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleni Başlıyor

Aksaray Belediyesi’nin geleneksel olarak bu yıl 2’ncisini düzenlediği Sünnet Şöleni 27 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Kılıçarslan Parkı’nda yapılacak.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve geleneksel hale gelen 2. Sünnet Şöleni Kılıçarslan Parkı’nda Cumartesi günü başlıyor. Sünnet şöleni, Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezi önünde başlayacak kortejle start alacak.

Kılıçarslan parkı içinde devam edecek ve şölen havasında geçmesi planlanan Aksaray Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleninde Kılıçarslan parkı içerisine çocuk oyun alanları kurulacak. Çocuklar maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenecek. Ayrıca çocuklar için sahnede mini oyun gösterileri ve konserler düzenlenecek. Mehtaran ekibi, çocuklar için gösteri yapacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geleneksel hale gelen sünnet şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu yıl 475 çocuğumuz sünnet edilerek erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet şöleni düzenleyerek onların ve ailelerinin heyecanına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk. 27 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Bilim Merkezi önünden başlayacak ve Kılıçarslan Parkı’nda devam edecek Sünnet Şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021