SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Aksaray Belediye Başkan adayları

Aksaray Belediye Başkan adayları

A - +

Ana Manşet - 07.01.2024 - 10:56

Aksaray Belediye Başkan adayları

Türkiye, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlenirken, MHP ve Ak Parti’de kritik gün geldi çattı. Kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti’nin adaylarının bir kısmı bugün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek törenle duyurulacak.

AK Parti’nin adayları kulislerden sızdı: İstanbul’da Murat Kurum, Ankara’da Turgut Altınok ve Aksaray’da Dr.Evren Dinçer aday olarak gösterileceği sızan bilgiler arasında.

MHP’nin adayları kulislerden sızdı: MHP Ankara Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Uğur Kayran, MHP Etimesgut Enver Demirel ve MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan ÇITAK aday olarak gösterileceği sızan bilgiler arasında.

İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle Genel Başkanları Meral Akşener’in katılımları ile Aksaray hak ediyor sloganıyla yola çıkan M.Tuğrul Karacaer olarak açıklanmıştı.

Sızan bilgiler doğrultusunda İYİ Parti hariç diğer iki parti  adaylarında herhangi bir değişiklik olmaması halinde Aksaray Belediye Başkan adayı olarak;

Ak Parti; Dr.Evren Dinçer

MHP  : İrfan Çıtak

İYİ Parti: M.Tuğrul Karacaer olarak 31 Mart Belediye seçimlerinde kendi partilerinden Belediye başkan adayı olarak seçime katılacaklar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021