SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKP ile 13 yılda kaybettiğimizi 4 yılda bizimle kazanın

AKP ile 13 yılda kaybettiğimizi 4 yılda bizimle kazanın

A - +

Aksaray Haberleri - 13.04.2015 - 14:47

AKP ile 13 yılda kaybettiğimizi 4 yılda bizimle kazanın

Bugün MHP aday tanıtımında konuşan MHP Aksaray Milletvekili adayları Turan Yaldır, Tuğrul Karacaer ve Kılıçaslan Ekin yaptıkları konuşmalarında Aksarayın sorunlarını masaya yatırarak AKP Hükümeti ile 13 yılda kaybettiğini 07 Haziranda yapılacak seçimlerde bize bu imkanı tanıtığınız takdirde 4 yılda bu kaybettiklerimizi Aksarayımıza kazandıracağız dediler.
İl konuşmayı yapan 1 ci sıra MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır; Aksaray özelinde malumunuz AKP hükümetleri gerek hükümetimizi gerek Aksarayımızı yönettiler. Bu 13 yıllık süre içerisinde bizler MHP olarak; çözüm süreci ile ilgili, başkanlık sistemiyle ilgili, Terör ile ilgili, Ülkenin dış politikası ile ilgili, Cumhurbaşkanımızın Saraydaki Sarayın bütün masrafları ve giderleri ile ilgili tavsiyelerimizi eleştirilerimizi, projelerimizi, düşüncelerimizi söyleyebiliriz ama biz bunun dışında Aksarayımızın 13 yılda Aksarayın özelinde Aksarayın 13 yıl içerisinde neler kaybettiğini ve önümüzdeki 4 yılda neler olabileceğini konusunda bazı fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Ayrıntılar geliyor

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021