Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Akkuş’tan Samsun’a bağlantı sağlayan yolda asfalt çalışması başlatıldı

Akkuş’tan Samsun’a bağlantı sağlayan yolda asfalt çalışması başlatıldı

A - +

Yerel Haberler - 23.07.2025 - 16:50

Akkuş’tan Samsun’a bağlantı sağlayan yolda asfalt çalışması başlatıldı

ORDU-BHA

Karadeniz Bölgesi’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde başlatılan yol seferberliği devam ediyor. Ekipler iklim şartları ve arazi yapısına göre yollarda çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Akkuş ilçesi Şahin-Ambargürgen-Gürgenliyatak-Çökek grup yolunda asfalt çalışması başlatıldı.

1 km’si tamamlandı

Samsun’a bağlantı sağlayan toplam uzunluğu 6,5 km olan güzergahın 1 km’sinde çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların devam ettiği güzergah kısa süre içerisinde bitirilerek vatandaşların kullanımına sunulacak.

Vatandaşların yüzü güldü

Yıllardır bekledikleri yola kavuşan mahalle sakinleri Başkan Güler’e teşekkür etti. Yapılan hizmet ile birlikte yüzleri gülen vatandaşlar şöyle konuştular:

“Yıllardır beklediğimiz, özlemini duyduğumuz asfalt ile buluşma günümüz. Bu hizmeti bizlere sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021