SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti’de İlçe Kongreleri Başlıyor

Ak Parti’de İlçe Kongreleri Başlıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2020 - 11:39

Ak Parti’de İlçe Kongreleri Başlıyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Teşkilatçılığı memleket meselesi olarak görüyoruz. Çünkü şu süreçte AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderi birdir” dedi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Her Şey Türkiye İçin’ diyerek çıktığımız bu yolda hizmetlerle dolu 18 yılı geride bıraktık. Vesayet sistemi ortadan kaldırılmış, ülkemizde milli iradenin üstünlüğü sağlanmıştır. Umutlarını bizlerin, iktidarımızın tökezlemesine bağlayan Türkiye düşmanlarına bekledikleri fırsatı veremeyeceğiz. Bizler, birlik olmadan dirlik olmayacağına inanan, aynı davaya, aynı sevdaya gönül vermiş insanlarız. Şehrimizin yarını, Ülkemizin istikbali, bizlerin de mensubu olduğu bu kadroların omuzlarındadır” diye konuştu.

Kongre sürecine de değinen Altınsoy, “29 Ağustos itibarıyla AK Partimizin kongre sürecini Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerimizden başlatacağız. Eskil ve Sultanhanı 5 Eylül’de, Ortaköy ve Ağaçören 6 Eylül tarihinde, Merkez İlçemizi de Eylül’ün 12’sinde tamamlamayacağız. Kongrelerimiz, Büyük, güçlü ve bağımsız Türkiye için güç birliği yaptığımız, aynı zamanda kardeşlik bağlarımızı yenilemekle birlikte, ülkemizi 2023 – 2053 – 2071 hedeflerine taşıyacak yeni kadroların da aramıza katıldığı zamanlar olacaktır. Kurucularımızdan bugüne milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı, meclis üyesi, mahalle başkanları tümüyle görev almış tüm teşkilat mensuplarımız bu davanın neferleriyiz. Nasıl ki ülkemizin bekası adına sınır ötesinde başlattığımız harekâtlarda zafere ulaşmak durumunda isek; hizmet erleri olarak bizler de sorumluluklarımızı yerine getirerek başarıya ulaşmak mecburiyetindeyiz. Teşkilatçılığı memleket meselesi olarak görüyoruz. Çünkü şu süreçte AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderi bir olduğunun farkındayız.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021