16:45 Aksaray’da mart ayı denetimlerinde yüzlerce işletme kontrol edildi
8:27 Aksaray Belediyesi’nden Biyolojik Mücadeleyle Haşerelere Erken Müdahale
19:34 AKMİB’ten Tarihi Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!

ANKARA-BHA
1 Ekim itibarıyla Ankara-Tiflis arasında düzenli uçuşlara başlayacak. Yeni hatla birlikte AJet, başkentten 24 ülkede toplam 31 şehre doğrudan bağlantı sunmuş olacak.
Yeni seferin duyurusunu THY ve AJet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat yaptı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Bolat, “Ankara’dan dünya şehirlerine kurduğumuz hava köprüsüne bir yenisini daha ekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haftada dört frekans olarak planlanan Tiflis uçuşları için bilet satışları ise bugün itibarıyla başladı.
AJet’in başkent Ankara’dan yürüttüğü genişleme hamlesi, Ekim ayı sonunda İspanya’ya yapılacak uçuşlarla sürecek. Madrid ve Barcelona’ya başlatılacak yeni hatlarla birlikte Ankara’dan 25 ülke ve 33 şehre direkt ulaşım mümkün olacak. Brüksel, Milano ve Roma için de hazırlıkların sürdüğü bilgisi paylaşıldı.
Bolat, yurt dışı destinasyonların artırılmasına yönelik yürütülen lobi faaliyetlerinde iş dünyasının desteğini beklediklerini ifade ederek, “Sanayi ve ticaret odalarımız, turizm kuruluşlarımız bu süreçte bizimle birlikte hareket etmeli. Hedef ülkelerdeki muhatap organizasyonlar nezdinde ortak çalışmalara ihtiyaç var” dedi.
AJet’in sadece bir hava yolu şirketi olarak değil, aynı zamanda bir bölgesel kalkınma aktörü olarak da konumlandığını belirten Bolat, “Ankara’yı yalnızca bir aktarma noktası değil, aynı zamanda bir turizm destinasyonu haline getirmek istiyoruz” dedi. Bu vizyonun somut adımlarından biri olarak ise “Ankara+ (Plus) Projesi”ni işaret etti.
Proje kapsamında, yurtdışından gelen turistlerin ilk iki gününü başkent Ankara’da geçirmesi, ardından Kapadokya, Konya gibi çevre illeri ziyaret etmesi hedefleniyor. Gastronomi, sağlık turizmi, kültür ve tarih gibi farklı alanlarda deneyim sunulması planlanan projeyle birlikte başkentin cazibe merkezi haline gelmesi amaçlanıyor.
Bolat, projenin tanıtımı için basın mensupları ve sosyal medya fenomenleriyle birlikte kapsamlı bir kampanya yürütüldüğünü de kaydetti. “Gökyüzünde kurduğumuz her köprü, geleceğe açılan yeni bir kapıdır” diyen Bolat, Tiflis, Madrid ve Barcelona seferlerinin bu hedefin güçlü bir yansıması olduğunu vurguladı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
28 Mart 2026 Kırıkkale’de Oba Köy yeniden hizmete açılıyor
28 Mart 2026 Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
16:45 Aksaray’da mart ayı denetimlerinde yüzlerce işletme kontrol edildi
8:27 Aksaray Belediyesi’nden Biyolojik Mücadeleyle Haşerelere Erken Müdahale
19:34 AKMİB’ten Tarihi Destek: Aksarayspor Mardin Deplasmanında Yalnız Değil!
23:14 Aksaray İş Dünyasında Güç Birliği: AKMİB’in Yeni Başkanı Abdullah Çavdar
12:39 TOKİ’den Mağduriyet Rekoru: Aksaraylılar yıllardır Ev Bekliyor!
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
