SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Adana’da MHP heyecanı!..

Adana’da MHP heyecanı!..

A - +

Yerel Haberler - 15.05.2022 - 11:31

Adana’da MHP heyecanı!..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan ve Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da Karaisalı ve Aladağ Teşkilatlarının etkinlikleriyle devam edildi. Sahalarda fırtına gibi esen MHP, Adana’da parti tabanında heyecan ve coşkuyu artırırken, halkta büyük teveccüh görüyor.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana’mızın ortak aklı, hemşehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasına izin vermeyecektir. Allah’ın izni, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle partimizin, Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere çekeceğiz.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde başlatılan ve Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na Adana’da devam ediliyor. Sahalarda fırtına gibi esen MHP, Adana’da parti tabanında heyecan ve coşkuyu artırırken, halkta büyük teveccüh görüyor.

İlk toplantı Karaisalı’da…

Bu kapsamda ilk toplantı MHP Adana İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın divan başkanlığında Aladağ-Karaisalı Teşkilatlarının ev sahipliğinde Karaisalı’da gerçekleştirildi.

Bölücü, yıkıcı muhalefeti anlattılar…

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ülke gündemini değerlendirdiler, gayri milli muhalefetin izlediği küresel emperyalizme hizmet eden, kaosa üreten, yıkıcı, bölücü terör örgütlerine arka çıkan politikalarını anlattılar.

AVCI: Omuz omuza yürüyoruz

Adana’da iddialı olduklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, MYK üyelerimizle, kadın teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle ve tüm kadrolarımızla sahada en fazla yer alan, en çok çalışan, halk ile en fazla iç içe olan partiyiz. ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ diyerek omuz omuza yürüyoruz. Adana’mızın ortak aklı, hemşehrilerimizin feraseti, ikinci kez yol kazasına izin vermeyecektir. Allah’ın izni, kıymetli vatandaşlarımızın teveccühleriyle partimizin, Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere çekeceğiz.” diye konuştu.

İlçe başkanları çalışmaları anlattılar

MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Aladağ İlçe Başkanı Bayram Kabak da teşkilat çalışmalarını anlatarak, bir yıl sonra yapılacak olan seçimlere en güçlü şekilde hazırlandıklarını bildirdiler. Toplantılarda MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy da yer aldılar. MHP heyeti

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu’ya ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a da ziyarette bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021