ANKARA – BHA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Aydın paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Terörsüz Türkiye Sürecinde Tarihî Fırsatı Taçlandırma Vakti! Dünyada güç merkezleri yer değiştiriyor, uluslararası sistem yeni fay hatları üzerinde yeniden inşa ediliyor. Devletler artık yalnızca sınırlarını değil, iç cephelerini de tahkim etmek zorunda kalıyor.
Nitekim Ankara’da gerçekleştirilen NATO Zirvesi de Türkiye’nin yalnızca gelişmeleri takip eden değil, güvenlik mimarisini şekillendiren ve diplomatik denklemlere yön veren bir aktör hâline geldiğini bir kez daha göstermiştir. Böylesine kritik bir dönemde “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında Türkiye’nin kendi meselelerini kendi iradesiyle çözüyor olması, küresel dengelere verilmiş güçlü bir mesajdır. Süreçte bugüne kadar önemli eşikler aşılmış, güçlü bir irade ortaya konulmuş, toplumsal zemini güçlendirecek önemli bir mesafe alınmıştır.
Ancak tarih bize göstermektedir ki büyük süreçler, doğru zamanda atılan cesur ve kalıcı adımlarla tamamlanır. Çünkü geciken her adım, sadece zaman kaybı değildir; aynı zamanda provokasyonlara, dış müdahalelere ve belirsizliklere alan açma riski taşımaktadır.
İşte bu nedenle Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmeden önce, Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu raporu doğrultusunda sürecin ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmesi, artık stratejik bir zorunluluktur. Zira bugüne kadar atılan tarihi adımları kalıcı ve kurumsal sonuçlarla taçlandırma vakti gelmiştir.
Bu kritik dönüm noktasında, elini taşın altına koyarak bu tarihi kapıyı aralayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları devlet aklı ve cesur irade her türlü takdirin üzerindedir. TerörsüzTürkiye hedefinin başarıyla tamamlanması; savunmadan ekonomiye, demokrasiden kalkınmaya kadar her alanda ülkemizin önünü açacak, TürkiyeYüzyılı ‘nın en önemli mihenk taşı olacaktır.”
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
20 Temmuz 2026 Sağlık-Sen Kırıkkale’de Recep Akdoğan güven tazeledi
20 Temmuz 2026 Bursa Giresun Federasyonu Giresun’da kendini anlattı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 12 ilde düğmeye basıldı: 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı
0:00 Eğitimci Hayat Aras: ”Altay’dan Anadolu’ya Bitikler 1: Az Gittim, Uz Gittim”
0:00 Taşdemir ve Erdem, Samsun’daki Türkiye Şampiyonasında bir araya geldi
0:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dünya Kupası şampiyonu İspanya’ya tebrik mesajı
0:00 TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa: “KKTC, Türk Dünyasının Akdeniz’e Açılan Kapısıdır”
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
