
İSTANBUL – BHA
Duruşmaya taraf avukatları katılırken, mahkeme sanık Furkan Ay hakkında “birden fazla kişiyle tehdit”, “kişinin hatırasına hakaret” ve “kişisel verileri hukuka aykırı şekilde ele geçirme veya yayma” suçlarından hüküm kurdu. Sanık, “suçu ve suçluyu övme” suçlamasından ise beraat etti.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 24 Ocak’ta bıçaklı saldırıya uğrayan Mattia Ahmet Minguzzi’nin hastanede tedavi altındayken 9 Şubat’ta yaşamını yitirdiği hatırlatıldı.
Soruşturma kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü sanal devriye faaliyetinde, “caravaggioeda” kullanıcı adlı sosyal medya hesabının 11 Nisan’da Minguzzi ailesinin tehdit mesajları aldığına ilişkin paylaşım yaptığı tespit edildi.
İddianamede, müşteki Yasemin Akıncılar Minguzzi’ye yabancı ülke numarasına ait bir WhatsApp hattı üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderildiğinin belirlendiği aktarıldı. Sanık Furkan Ay’ın ise ifadesinde, söz konusu numarayı kimin kullandığını bilmediğini, ancak bu kişiyle iletişim kurduğunu ve A.Ö.’ye yönelik yönlendirmede bulunduğunu söylediği belirtildi.
Sanık Ay, Minguzzi ailesine tehditte bulunmadığını ve kimseyi tehdit etmeye yönelik bir telkinde bulunmadığını savundu.
Ayrıca hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verilen A.Ö., söz konusu paylaşımları kendisinin yapmadığını, daha önce de benzer şekilde iftiraya uğradığını ifade etti. A.Ö., paylaşımlarda adı geçen kişileri tanımadığını ve mesajların yer aldığı sürece dahil olmadığını belirtti.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
22 Haziran 2026 Şehit babaları Babalar Günü’nde unutulmadı
22 Haziran 2026 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 49 şüpheli hakkında işlem
22 Haziran 2026 Türkiye Yazarlar Birliği Ödülleri sahiplerine törenle verildi
22 Haziran 2026 Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 ABD ve İran, Hürmüz Boğazı’nda güvenli geçiş mekanizması için anlaştı
0:00 Başörtülü vatandaşlara yönelik sözler nedeniyle şüpheli hakkında tutuklama talebi
0:00 HDH Medya 10. yıl gala gecesinde başarılar ödüllendirildi
0:00 Tüketici güveninde yükseliş sürüyor: Haziranda son iki yılın zirvesi
0:00 Bakan Şimşek: Dezenflasyon hedefimiz doğrultusunda çalışmayı sürdürüyoruz
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
