SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Kırıkkale’nin talepleri Bakan Şimşek’e iletildi

Kırıkkale’nin talepleri Bakan Şimşek’e iletildi

A - +

Yerel Haberler - 16.06.2026 - 0:00

Kırıkkale’nin talepleri Bakan Şimşek’e iletildi

KIRIKKALE – BHA 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. İç Anadolu Bölgesi milletvekillerinin yer aldığı toplantıda şehirlerin öncelikli yatırım alanları ve kalkınma hedefleri ele alındı.

Toplantıda Kırıkkale’nin devam eden yatırımları, ekonomik potansiyeli ve önümüzdeki döneme ilişkin ihtiyaçları da gündeme getirildi. Milletvekili Kaplan, Kırıkkale’nin taleplerini ve beklentilerini Bakan Mehmet Şimşek’e iletme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Bölgesel kalkınmanın güçlendirilmesi, yatırımların hızlandırılması ve vatandaşların refah seviyesinin artırılmasına yönelik konuların değerlendirildiği toplantının verimli geçtiği belirtildi.

Mustafa Kaplan, Kırıkkale’nin gelişimi için ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini vurgulayarak, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021