
HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Özgür Kalkan, yaptığı açıklamada siyaset kurumunun tıkanmasının, çözüm üretememesinin ve ilkelerin iflas etmesinin siyasileri ötekileştirici bir dil kullanmaya sevk ettiğini söyledi.
Türkiye’de siyaset kurumunun her geçen gün çözümün adresi olmaktan uzaklaştığını ifade eden Kalkan, “Yürütülen algı operasyonları, masa başı mühendislikler, kullanılan ötekileştirici dil ve şiddet üreten üsluplar siyaset kurumunu halkın gündeminden uzaklaştırmaktadır. Halkı kamplara bölerek birbirine karşı kışkırtmak millete de memlekete de düşmanlıktır.” ifadelerine yer verdi.
Çözüm bekleyen birçok problemin olduğuna dikkat çeken Kalkan, “Çözüm bekleyen yığınla memleket meselesi varken, siyaset sahasının operasyonel bir hüviyet kazanması üzerinde özellikle hükümet cenahı iyi düşünmelidir. Türkiye, temel insan hakları ve hukuktan ekonomiye, eğitimden sağlığa, manevi değerlere yabancılaşmadan kültürel ve ahlaki yozlaşmaya kadar birçok derin kriz ile boğuşmaktadır. Tüm bu büyük sorunların üstünü örtmek istercesine ülke, medya üzerinden erken seçim, ittifak pazarlıkları ve siyasi oyunlar gibi suni gündemlerle meşgul edilmektedir. Gündemin bu şekilde meşgul edilmesi, sorunların çözümüne bir katkı sunmamaktadır. Memleket olarak bizim kaybedecek bir günümüz bile olmamalıdır. Siyaset kurumu bu kısır döngüden kurtarılmalıdır.” şeklinde konuştu.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
04 Aralık 2025 Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
04 Aralık 2025 “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
18:56 Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
18:20 Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
17:12 Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
15:31 Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
15:31 Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
