SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKMÜB’den İl Sağlık Müdürüne ziyaret

AKMÜB’den İl Sağlık Müdürüne ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 29.11.2017 - 11:25

AKMÜB’den İl Sağlık Müdürüne ziyaret

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Aksaray Başkanı Cüneyt Göktaş başkanlığındaki heyet Aksaray İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan’ı ziyaret etti. Aksaray İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette AKMÜB heyeti, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Ziyarette konuşan AKMÜB Aksaray Şube Başkanı Cüneyt Göktaş, ilimizdeki kamu kurumları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasının sorunlarına çözüm üretme noktasında İl Sağlık Müdürlüğü ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. AKMÜB’ün en önemli amaçlarından birinin müteahhitlerden oluşan üyelerinin işlerini geliştirmeleri olduğunu kaydeden Göktaş, İl Sağlık Müdürlüğünün de topluma önemli katkılar sunduğunu söyledi. Sağlık sektörünün insanların hayatında çok önemli yer tuttuğunu belirten Göktaş, “Sağlık sektörü, her birey için hayati önem taşıyan kurumlardan birisidir. Bu anlamda buradaki hizmetlerin daha verimli yapılması hayati önem taşımaktadır. Bu hizmetlerin yapılmasında başarılı çalışmalar yapan ve bir süre önce göreve başlayan Aksaray İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan’a başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021